Beste sportclub,

Dat het sporten stil lag door corona was vast niet makkelijk voor jullie leden. Maar het heeft ook een enorme impact gehad op sporters met een beperking. Daarom is het nu extra belangrijk dat zij weer mee kunnen doen. En jouw club kan hen helpen. Snel, makkelijk en zonder extra kosten.

Natuurlijk wil jouw sportclub sporten voor iedereen mogelijk maken. Maar laten we eerlijk zijn: daar is geld voor nodig. Bijvoorbeeld om vrijwilligers te werven, een G-toernooi te organiseren of om sportrolstoelen aan te schaffen. Met Uniek Sporten Crowdfunding heb je dit zo voor elkaar.

Wij doneren de eerste 40%
Uniek Sporten Crowdfunding is er voor sportclubs en initiatieven zonder winstoogmerk die willen dat mensen met een beperking (nog meer) kunnen sporten en bewegen. Je eigen crowdfundingsproject starten is zo gepiept. En je bereikt supersnel je streefbedrag want wij doneren bij de start al 40% van het bedrag dat je nodig hebt!

Succes verzekerd (echt waar)
Om je nog meer te helpen, hebben we een toolkit voor je. Met onder andere een persbericht, gratis gepersonaliseerde posters en social media posts. Vorig jaar hadden we een slagingspercentage van maar liefst 95%. Wordt jouw project het volgende succes? Maak eenvoudig in drie stappen jouw project aan.

Kortom, waar wacht je nog op 😉 Maak vandaag nog jouw project aan! Heb je op dit moment nog geen project, maar wil je in de toekomst wel aan de slag met crowdfunding? Dan houden we je graag op de hoogte.

Vragen?

Twijfel je nog, heb je nog vragen of een specifiek verzoek? We helpen je graag via de mail of bel 06-22873151.

Sportieve groet,

Evelien | Team Uniek Sporten

PS: Niets meer missen van Uniek Sporten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.