Ik ben Denise, 29 jaar.

Twee jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe gym in de buurt. Ik was best kieskeurig en wist precies wat ik wilde, omdat ik zelf management assistente was bij een personal training studio. Ik was op zoek naar een kleinschalige gym, persoonlijke begeleiding en groepslessen in kleine groepjes. Na een beetje rondvragen en op internet kijken, kwam ik bij BodyVibe terecht. Tijdens de eerste lockdown begon ik 2 keer per week om 6:30 uur met personal training bij Chantal van BodyVibe. Ik ben namelijk zo’n gek die voor haar werk gaat sporten om daarna als een stuiterbal de gym uit te komen, te douchen en huphup door naar haar werk gaat. Mensen verklaren mij voor gek, maar mijn dag is allang begonnen terwijl anderen net pas hun bed uitkomen. Na de eerste lockdown was ik super benieuwd wat BodyVibe nog meer te bieden had en ben ik gaan meedoen aan verschillende groepslessen zoals bodypump, powerplate en sprint.

De groepslessen zijn erg leuk en uitdagend. Ik trainde vroeger altijd vrij zwaar, maar bij BodyVibe laten ze zien dat je ook met lichte gewichten en veel herhalingen hetzelfde kan bereiken. De trainers motiveren je en proberen je ook te pushen tot de limit!

Bij BodyVibe heb ik ook meegedaan aan de hardloopcursus, ik heb weer veel lol gekregen in hardlopen en wil dit jaar een halve marathon lopen, voordat ik 30 word. Ik heb hulp gevraagd aan Chantal en zij heeft een persoonlijk trainingsschema gemaakt. We lopen nu met een groepje, die ik heb leren kennen bij BodyVibe en op zaterdagochtend drinken we een kopje koffie na afloop. De vibe in de gym is zo leuk en gemoedelijk, daardoor sluit je nieuwe vriendschappen. Zo sta je even te kletsen voordat de training start of drink je nog een theetje na afloop aan de bar. Samen sporten is ook echt leuk! Doordat het kleinschalig is, kennen de trainers iedereen bij naam en kan je altijd met al je vragen terecht bij een van de dames. Sporten is een onderdeel van mijn leven en dat blijf ik doen met heel veel plezier bij BodyVibe! 

Op zoek naar een leuke manier van sporten die goed vol te houden is? Kom één of meerdere groepslessen! Ons aanbod is divers waardoor de lessen geschikt zijn voor verschillende soorten sporters. Jong, oud, beginner of fervent sporter, iedereen is welkom om een groepsles te volgen. Kijk voor meer informatie op hun website: https://www.bodyvibe.nl/