BEWEEGCHALLENGES OP SCHOLEN

De Nationale Sportweek Bunschoten 2022 op jouw school!

Van vrijdag 16 tot en met zondag 25 sept 2022 was de Nationale Sportweek 2022, en ook gemeente Bunschoten heeft zich hiervoor ingezet!

Tijdens de Sportweek werden verschillende middagen georganiseerd waar sportverenigingen hun aanbod konden laten zien dmv. clinics en open trainingen. Daarnaast werden alle scholen in Bunschoten uitgedaagd om Beweegchallenges te volbrengen!

Dankzij de Beweegchallenges hebben veel klassen kennis kunnen maken met allerlei verschillende beweegoefeningen en sporten. Voor een kind is het heel goed om meerdere sporten te ontdekken en zich breed te oriënteren.

Heb je nog vragen of wil je alvast info voor de beweegchallenge van komend jaar? Laat het ons weten via info@sportplatformbunschoten.nl

Lukt het afspelen niet? Probeer dan via: https://www.youtube.com/watch?v=aQ3h5daxuzE&t=53s

 

Op de socials via @sportinbunschoten of per mail werden alle Jumping Jacks en andere challenges gevolgd… De Bavinckschool is uiteindelijk de winnaar. Dankzij het Sportplatform hebben zij een gave Zilveren Sportibox gewonnen. Deze box heeft een inhoud met heel wat leuk sport- en speelmateriaal én activiteitenkaarten. Op deze manier kunnen leerlingen tijdens de pauze of na school actief blijven bewegen op het schoolplein!

 

Wil jij ook een Sportibox voor jullie school? Kijk op www.sportcorner.nl