BEWEEGCHALLENGES OP SCHOLEN

De Nationale Sportweek Bunschoten 2022 op jouw school!

Van vrijdag 16 tot en met zondag 25 sept 2022 is de Nationale Sportweek 2022, en ook gemeente Bunschoten zal zich weer hiervoor inzetten!

Tijdens de Sportweek worden verschillende middagen georganiseerd waar sportverenigingen hun aanbod kunnen laten zien dmv. clinics en open trainingen. Daarnaast worden alle scholen in Bunschoten uitgedaagd om Beweegchallenges te volbrengen!

Jullie als school kunnen deelnemen aan deze Sportweek adhv Beweegchallenges!

Dankzij de Beweegchallenges maakt jouw klas kennis met allerlei verschillende beweegoefeningen en sporten. Voor een kind is het heel goed om meerdere sporten te ontdekken en zich breed te oriënteren.

Lijkt het jullie leuk om als school deel te nemen? Laat het ons weten via info@sportplatformbunschoten.nl

Lukt het afspelen niet? Probeer dan via: https://www.youtube.com/watch?v=aQ3h5daxuzE&t=53s

Jullie school kan meedoen met de Beweegchallenges Bunschoten! Tijdens deze Challenge gaan we met alle klassen de hele week even bewegen. Dit doen we aan de hand van een afvink-kaart die jullie op school hebben ontvangen. Hier staan de Beweegchallenges op die jullie op school, met je klas, kunnen uitvoeren. Eventueel onder leiding van van verschillende bekende sporters in bovenstaande video!

Naast beweeg-activiteiten in de les, worden de kids ook uitgedaagd om deel te nemen tijdens de georganiseerde middagen van de sportweek! Zorg dat je alle acties op de afvink-kaart volbrengt met je klas zodat je een complete rij vormt. Lever deze kaart in bij je juf of meester vóór 30 september en vergeet niet je naam en klas te vermelden.

Alleen dan maak je kans op een vet gave sportieve prijs voor je school!

Succes!!